Inschrijvingen 2020-2021

Beste ouders/leden

Deze zondag is het weer zover: een nieuw Chirojaar!

Je kan je zondag 13/09 van 10u tot 12u komen inschrijven in 't Gestels Nest. Het inschrijven zal gebeuren via een eenrichtingsverkeer. Dit wil zeggen dat je binnenkomt via de deur aan de parking en buiten gaat via de deur aan het basketbalplein, dit staat dan normaal aangegeven. De groepen zullen verspreid zitten over enkele lokalen, om drukte te vermijden.

Om ieders veiligheid te garanderen is het verplicht een mondmasker te dragen. We vragen jullie ook een eigen pen te voorzien. Het is aangeraden het inschrijvingsformulier thuis al in te vullen en de betaling ook van thuis uit te doen. Dan moet je zondag alleen het inschrijvingsformulier mee nemen en een bewijs van de betaling. Het inschrijvingsformulier kan je hier vinden en betalen kan via het rekeningnummer: BE 77 7333 2506 7642. Er zijn ook nog altijd inschrijvingsformulieren te verkrijgen op de Chiro en betalen op de Chiro kan enkel Cash. Het geld voor de inschrijvingen bedraagt 40 euro. Je kan dit jaar ook betalen op afbetaling.

De Frozzies, Speelclubs en Rakwi's worden op de Chiro verwacht in een t-shirt en trui van de Chiro. De Tito's, Keti's en Aspi's worden in volledig uniform verwacht. Dit houdt in: een t-shirt, trui en een short/rok. Een t-shirt kan op de Chiro worden aangekocht voor 15 euro en een trui voor 25 euro. Short en rok zijn enkel bij De Banier verkrijgbaar.

Het is deze zondag ook meteen Chiro in de namiddag. De Chiro start om 14u en eindigt om 16u30. Vanaf 13u45 is er buiten opvang voorzien. De Aspi's zullen deze zondag het nieuwe Chirojaar starten met een avond Chiro, zij worden verwacht om 17u tot 19u30. We werken zoals op kamp met twee bubbels. De jongste groepen (Frozzie, Speelclub, Rakwie) vormen een bubbel en de oudste groepen (Tito, Keti, Aspi) vormen een bubbel.
 
Hopelijk tot zondag allemaal!
 
Groetjes,
De leiding